top of page

Pentru noi cunoasterea este cheia succesului.

 

Active Beauty Care pune accentul pe educatie si o buna formare profesionala prin tehnici avansate de tratament si proceduri cheie de ingrijire ale pielii. Personalizam seminariile, astfel incat sa se potriveasca nevoilor profesionale ale specialistilor, concentrandu-ne pe diferite tipuri de tratament. In plus, trainerul nostru, ofera oportunitati de instruire adaptate nevoilor individuale ale clientilor nostri.

Seminariile HL sunt adresate doar specialistilor cosmetologi.

 

Pentru mai multe informatii si pentru calendarul complet al seminariilor, va invitam sa contactati echipa Active Beauty Care la numarul de telefon: 021.318.6575 sau prin e-mail: office@activebeauty-prof.com.

Peeling

Peeling-uri profunde, formulate pe baza de acizi din fructe si ingrediente active au ca  scop principal regenerarea pielii in conditii optime  de siguranta,  oferind rezultate vizibile si eficiente.

Principalii factori de imbatranire cutanata 

Incetinirea procesului de imbatranire cutanata, cauzata de factorii intrinseci si extrinseci consta in tratamente personalizate de prevenire si corectare a semnelor de varsta si photo-aging.

Prezentarea produselor profesionale HL 

O analiza detaliata asupra celor mai cunoscute tratamente, marca HL, tehnici de tratament recomandate si rolul principalelor  ingrediente active.

Tratament de ingrijire HL, la domiciliu

HL ofera o gama variata de produse pentru ingrijirea la domiciliu cu rezultate eficiente si de lunga durata, gratie ingredientelor cheie.

Reintinerirea tenului

Tratamente esentiale pentru reinnoirea si reintinerirea tenului. Combinatia de acizi din fructe si Retinol diminueaza liniile fine si ridurile, confera tenului un aspect tanar si sanatos, cu o textura neteda si catifelata.

Recomandari pentru un ten luminos si radiant 

Solutii eficiente de tratament pentru tenurile cu defecte de pigmentare si produse destinate pentru ingrijirea si continuarea tratamentului la domiciliu.

Reabilitarea si tratarea tenurilor sensibile 

Metode pentru calmarea si reabilitarea tenurilor afectate de actiunea nociva a factorilor de mediu si stres, incetinirea procesului de imbatranire cutanata si mentinerea unui aspect tanar si sanatos.

Tratamente Anti-Aging

Demonstratii de tratamente ce au ca scop principal diminuarea si corectarea liniilor fine de expresie si a ridurilor, cu ajutorul produselor cosmetice profesionale HL.

Importanta analizei de ten

Elementele de baza pentru un tratament eficient cu rezultate vizibile, consta intr-o analiza corecta si atenta a tipului de ten,  folosirea unor produse cosmetice profesionale adecvate  acestuia si recomandarea continuarii tratamentului la domiciliu.

Tratamente pentru

tenurile cu probleme

Protocol de lucru pentru tratarea formelor de acnee severa sau juvenila, prin metoda de curatare atraumatica HL.

Seminarii
Active Beauty Care

Tratamente speciale pentru

    tenurile alipice

    hidratare si revitalizare

    barbati

    cuperoza

    roseata si sensibilitatea tenului

bottom of page