top of page

Active Beauty Care SRL este distribuitor oficial al brand-ului de produse cosmetice profesionale HL (Holy Land Cosmetics).

 

In calitate de importator si distribuitor, recomandam profesionistilor din domeniul esteticii, o paleta variata de tratamente moderne, inovatoare si personalizate.

De ce partener Active Beauty Care?

  • Credem cu adevarat in brand-ul pe care il reprezentam, iar produsele noastre sunt testate atent si aprobate conform normelor  in  vigoare, oferind rezultate concrete, eficiente si vizibile de la primul tratament.

  • Oferim permanent consultanta la achizitionarea produselor, suport material si informatic pentru produsele cosmetice si tehnicile de tratament HL.

  • Printr-un portofoliu competitiv de produse si o echipa tanara, dinamica si bine pregatita, participam la succesul afacerii dumneavoastra.

  • Dorim sa consolidam relatia de colaborare si parteneriat cu clientii nostri prin seminarii, demonstratii si work-shopuri, sustinute la sediul firmei.

Despre HL

 

HL (Holy Land Cosmetics), este un brand israelian recunoscut la nivel international din anul 1984, pentru calitatea si eficienta produselor dovedita de-a lungul anilor in domeniul cosmeticii profesionale.

 

In laboratoarele proprii de cercetare si dezvoltare, compania produce cosmetice profesionale, folosind cele mai noi tehnologii, metode speciale de lucru si ingrediente botanice atent selectionate. Produsele sunt destinate specialistilor esteticieni si medicilor dermatologi din cadrul centrelor medicale, clinicilor de infrumusetare si spa.

Calitatea ingredientelor, cantitatea si varietatea substantelor active din produse, ofera  posibilitatea expertilor din domeniul estetic sa realizeze tratamente personalizate cu rezultate vizibile si de lunga durata. Portofoliul bogat de produse asigura o varietate de tratamente si terapii faciale de  reintinerire, regenerare, iluminare si anti-aging dar si solutii moderne si atraumatice de ingrijire  pentru tenurile grase si problematice.

Facial Treatment
Lab Experiments
HL_PRO PEELS_2.jpg

Pentru mai multe informatii legate de serviciile noastre si produsele de ingrijire marca HL, va invitam sa contactati echipa Active Beauty Care telefonic: 021.318.6575 sau prin e-mail: office@activebeauty-prof.com

bottom of page