top of page

Pentru ten barbatesc

Barbatul modern acorda astazi mai multa atentie aspectului fetei, deoarece aceasta reprezinta cartea de vizita a fiecaruia. Pielea barbatilor este diferita de cea a femeilor din punct de vedere hormonal. Cu toate acestea tenul masculin poate fi gras sau uscat, sensibil, predispus ridurilor premature sau iritatiilor de aceea o rutina de ingrijire personalizata este foarte importanta.

HL _ B FIRST.jpg

B FIRST

Gama destinata ingrijirii tenului barbatesc; hidrateaza, calmeaza iritatia si asigura o senzatie de confort dupa barbierit. Produsele liniei se bazeaza pe ingrediente active care refac filmul hidrolipidic al pielii, diminueaza aspectul ridurilor si combat semnele de imbatranire cutanata.

B FIRST raspunde nevoilor de ingrijire zilnica a barbatilor, fortifica si protejeaza pielea de agresiunile factorilor externi. Produsele gamei au o textura lejera, se absorb rapid fara a lasa o pelicula grasa. Combinatia speciala de peptide, vitamine, antioxidanti, colagen si elastina asigura tenului elasticitate, tonus si un aspect revitalizat.

B FIRST ANTI-AGE GEL SOAP 250 ml

B FIRST ANTI-AGE SERUM 50 ml

B FIRST ANTI-AGE CREAM 50 ml

B FIRST ANTI-AGE EYE CREAM 30 ml

B FIRST AFTER-SHAVE BALM 50 ml

bottom of page