top of page

Ten uscat

Pielea deshidratata reprezinta intotdeauna o conditie temporara si o putem intalni la toate tipurile de ten, in anumite circumstante sau anotimpuri. Aceasta este o alterare a stratului superficial al epidermului care perturba functia de bariera a pielii si provoaca disconfort. In schimb, pielea uscata reprezinta o stare permanenta, care defineste un anumit tip de piele, lipsita atat de apa, cat si de lipide.

HL_JUVELAST.jpg

JUVELAST

 

Gama de produse cosmetice profesionale destinata tenului uscat cu semne vizibile de laxitate cutanata, reface filmul hidrolipidic al pielii, creste elasticitatea si nivelul natural de hidratare.

Bazata pe un patent exclusiv, CoFactor ADN (patent nr. 9.333.159 B2), linia JUVELAST imbunatateste semnificativ textura pielii, diminueaza aspectul ridurilor si combate semnele de imbatranire a tenului.

JUVELAST CLEANSING SOAP 250 ml

JUVELAST RICH NOURISHING SERUM 30 ml

JUVELAST ACTIVE DAY CREAM 250 ml si 50 ml

JUVELAST INTENSIVE NIGHT CREAM 250 ml si 50 ml

JUVELAST NOURISHING MASK 250 ml

JUVELAST NOURISHING EYE CREAM 15 ml

JUVELAST EYE CONTOUR MASK 5 masti

JUVELAST NUTRI DROPS 15 ml

JUVELAST LIP BALM 15 ml

HL_VITALISE.jpg

VITALISE

 

VITALISE, gama de produse cosmetice profesionale, pe baza de acid hialuronic, hidrateaza intensiv si reda elasticitate tenului deshidratat.

Datorita concentratiei crescute de acid hialuronic, tratamentul VITALISE confera tenului hidratare de lunga durata, intareste bariera epidermica, ajuta la diminuarea ridurilor si incetineste procesul de imbatranire prematura conferind tenului suplete si un aspect revitalizat.

VITALISE CLEANSER 250 ml

VITALISE MOISTURE INTENSE SERUM 30 ml

VITALISE MOISTURIZING CREAM 250 ml si 50 ml

VITALISE OVERNIGHT MOISTURIZING CREAM 250 ml si 50 ml

VITALISE MOISTURIZING MASK 50 ml

VITALISE ACTIVE EYE CREAM 15 ml

VITALISE MOISTURE OPTIMIZING BOOSTER STEP 1  100 ml

VITALISE MOISTURE OPTIMIZING MASK STEP 2  250 ml

VITALISE ADVANCED HYDRATION SYSTEM MASK 5 masti

bottom of page