top of page

Iluminare

Hiperpigmentarea este cauzata de o supraproductie de melanina adica pigmentul care da nuanta pielii, parului si ochilor. Aceasta supraproductie este declansata de o multitudine de factori dar principalii sunt legati de expunerea la razele UV, varsta, schimbari hormonale si leziuni sau inflamatii ale pielii.

Pentru reducerea petelor pigmentare inestetice si pentru a uniformiza aspectul tenului sunt recomandate tratamente personalizate cu produse de ingrijire, adaptate conditiei tenului.

HL_DERMALIGHT.jpg

DERMALIGHT

Gama de produse active pentru tratament intensiv de iluminare si atenuare a petelor hiperpigmentare, cauzate in special de expunerea la soare, varsta si dereglari hormonale (melasma). Tratamentul, formulat pe baza unui complex de extracte cu rol iluminator, acid kojic, arbutina, vitaminele B3 si C, confera tenului un aspect luminos si uniform.

Combinatia a doua grupe de ingredienti activi care actioneaza in doua moduri diferite dar sinergic, ajuta la iluminarea si uniformizarea tonului tenului: 

  1. substante care inhiba si încetinesc  sinteza melaninei si reduc  producerea ei. 

  2. substante cheratolitice care actioneaza la dispersia de melanina aflata in stratul de cheratina din celulele epidermei.

DERMALIGHT CLEANSER 250 ml

DERMALIGHT ILLUMINATING SERUM 30 ml

DERMALIGHT ACTIVE ILLUMINATING CREAM 50 ml

DERMALIGHT DARK CIRCLE CORRECTIVE EYE CREAM 15 ml

DERMALIGHT DARK CIRCLE CORRECTIVE EYE CREAM WITH MAKE-UP 15 ml

DERMALIGHT LIGHTENING MASK 250 ml

DERMALIGHT ILLUMINATING BOOSTER 100 ml

DERMALIGHT ILLUMINATING PEEL 85 ml

bottom of page